Helping The others Realize The Advantages Of su kaçağı tespit

Wiki Article

Banyo tavanından akan suyun bir kaç sebebi bulunmaktadır. Maddeler halinde sıralayacak olursak:

Teknolojinin bu denli gelişmediği dönemlerde tesisatlar kırılarak veya yıkılarak su kaçağı bulma problemleri giderilmekteydi. Su kaçağının yerini tespit edinceye kadar tesisat kırılmaktaydı. Bu durum hem zaman kaybına yol açmakta, hem de

15 yıllık tecrübe ile güvenilir kaliteli ve güler yüzlü hizmet arayanların adresi Havuz bakım ve temizliğinde de 15 yıllık tecrübeye sahibiz

Dinleme: Susuz bir ortamda sessizliği dinleyin. Su sızıntısı olan bir noktadan gelen hafif bir sızıntı sesi duyabilirsiniz. Duvarların ve zeminin yakınında hafif bir su sesi varsa, su kaçağı olabilir.

Evim zemin katta dairem direk zemin ustunde zeminden gelen su evimin ucinden cikiyor.Bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim Bide fiyat verirseniz..

Atık su borularındaki su kaçaklarının yerini tespit etmemizin haricinde tıkanıklık gibi durumlarda da sıklıkla kullandığımız cihazlardan biridir.

Garantili kırmadan su kaçağı tespiti için İstanbul’da hemen servis talebinde bulunabilirsiniz

Arızanın tamiratını tespit sonrası hemen garantili olarak yapıyoruz. Yaptığımız tamiratlara 2 yıl garanti veriyoruz.

Kapsamlı bir şekilde araştırma sonucu kaçağı bulup gereken hassasiyet ve özveri ile sorunu tamamen hallettiler.

Bu muslukları tek başınıza değiştirmeyi bilmiyorsanız usta bir su tesisatçısı tesisatçıdan yardım alabilirsiniz. Zira tesisatçı ne iş yapar sorusuna verilebilecek bir başka cevap da bu değişim ve montaj işlemleridir. 

ne zaman yağmur yağsa balkon giderinden olduğunu sanıyoruz alt katta ki evin balkonuna su akıyor , tesisatçı çağırdım hepsi balkonun 1-2 metre kenarlarından kırıp kaçağın yerini o şekilde bulabiliriz dedi, bende tadilat masrafı yüzünden bu işi yaptırmak istemiyorum, sitenizdeki videoda sadece ufak bir alanın kırılıp tamir edildiği hatta su kaçağının yerini noktasal olarak bulduğunuzu yazmışsınız , benim balkonumda yaşadvertisementığım su tesisatçısı sorun içinde bu mümkünmüdür ?

uzun zamandır mutfak giderlerinin su kaçağı tespit tıkalı olması şikayetiyle internetten tesadüfile protesisata ulaştım ve iyikide sizi tercih etmişim.

Termal Kamera : Temelde ısıyı esas alan bu görüntüleme cihazı ile kalorifer tesisatı, sıcak su tesisatı gibi sıcak suyun geçtiği boruların yerinin tespit edilmesi için kullanılır. Su sızıntısının tespiti için gerek duyulması halinde termal kamera kullanmaktayız.

Su kaçağı tespiti denince hem temiz su tesisatı hem de pis su tesisatının kontrol edilmesi tek fiyata dahildir. Temiz suya bakarım ona ayrı para alırım, kamera ile pimaşlara bakar ona ayrı para alırım anlayışı su kaçağı tespit bizim hizmet anlayışımızda yoktur. Aşağıdaki su kaçak tespit fiyatları her iki hizmeti su tesisatçısı de içerir.

Report this wiki page